Villa till salu Taucho, Tenerife

Reference
D484
Pris
875.000 EUR
Sovrum
5
Badrum
4
Byggt
500m2
Tomt
4000m2
Simbassäng
Yes
Energi betyg
in process
Skriv
 Facebook

Fastighets beskrivning

Vi är glada att kunna erbjuda en spektakulär egendom som ligger ca. 20 minuter från Playa de las Americas precis innan den pittoreska byn Taucho i södra Teneriffa. Denna villa har så många möjligheter, små lantligt hotell, restaurang, bed and breakfast, etc. etc.

Fastigheten består av den stora villan som har 3 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet är mycket stort och innehåller ett eget badkar och klädkammare. Det andra sovrummet har också en walk-in omklädningsrum och badrum. Det finns en stor lounge med öppen spis och separat matsal alla med dubbla altandörrar som leder direkt på den stora trädgården och pool. Separera snygg italiensk kök med all mod cons. Separat verktyg och områden tvätt.

Det finns också två helt nya fristående studior med alla de senaste orientaliska möbler, trägolv, moderna badrum och även futon sängar! Mycket elegant!

Plus att det är ett område av 100m2, som återigen är helt trägolv, badrum och utsikt till poolen. Detta område kan lätt göras till en bar, restaurang, reception eller 2-rumslägenhet.

Fastigheten är på 4,000 m2 mark och alla formgiven i stora trädgård områden, central trädkantade privat uppfart och träd och gräs som omger en härlig pool med terrass områden med utsikt över den fantastiska södra kust och en vy av 3 öar på en bra dag !

Förfrågan

Namn: *
E-post: *
Telefon:
Förfrågan:
*Fylla i märkad fält